Ηλεκτρονική Τιμολόγηση MyDATA

Εκδώστε τιμολόγια μόνο με μερικά clicks - Εύκολα, Γρήγορα με Ασφάλεια με την λύση της Cloudmanager

Τι είναι η πλατφόρμα myDATA;

Η πλατφόρμα myDATA είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο της φορολογικής νομοθεσίας της Ελλάδας για την ψηφιοποίηση και τον ηλεκτρονικό έλεγχο των φορολογικών δεδομένων των επιχειρήσεων. Η εφαρμογή της πλατφόρμας myDATA έχει ως στόχο τη βελτίωση της διαφάνειας και της ακρίβειας στη φορολογική διαχείριση, καθώς και την απλοποίηση των διαδικασιών για τις επιχειρήσεις.

Μέσω της πλατφόρμας myDATA, οι επιχειρήσεις υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα φορολογικά τους δεδομένα, περιλαμβανομένων των τιμολογίων, των αποδείξεων, των λογαριασμών και άλλων σχετικών εγγράφων. Η πλατφόρμα διασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση των δεδομένων, ενώ παράλληλα προσφέρει εργαλεία για τον έλεγχο και την ανάλυση της φορολογικής πληροφορίας.

Η εφαρμογή της πλατφόρμας myDATA ενδέχεται να υπόκειται σε εξελίξεις, και είναι σημαντικό να ενημερώνεστε για τυχόν νέα νομοθετικά ή φορολογικά μέτρα που επηρεάζουν τη χρήση της στην Ελλάδα.

Η λύση της Cloudmanager

Η πλατφόρμα της Cloudmanager myDATA  είναι σε θέση να συγκεντρώσει, να αυτοματοποιήσει και να επιταχύνει όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την αποστολή και λήψη δεδομένων, καθώς και τον χαρακτηρισμό των εγγραφών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κρατικής πλατφόρμας myDATA.

Ενσωματώνει δυνατότητες μαζικής επεξεργασίας εγγραφών και αλγόριθμους αυτόματης αντιστοίχισης, όταν αυτό είναι αναγκαίο. 

Μέσω αυτών των δυνατοτήτων, ελαχιστοποιούνται τα λάθη και επιτυγχάνεται μέγιστη ταχύτητα, καθώς το σύστημα της Cloudmanager αναλαμβάνει με ασφάλεια όλο το φορτίο των εργασιών.

What It Is

Cloudmanager MyDATA

Συνδεθείτε αμέσως με το myDATA της ΑΑΔΕ, χωρίς να απαιτούνται τεχνικές γνώσεις, εγκαταστάσεις, παραμετροποιήσεις ή επιπρόσθετα κόστη.
What It Does

Απίστευτα εύκολη ηλεκτρονική τιμολόγηση

Διαχειριστείτε εύκολα τους επιλεγμένους πελάτες, τους συνεργάτες σας και τις πληρωμές σας μέσω ενός δυναμικού μενού, προσθέτοντας νέες υπηρεσίες, όρους και προϋποθέσεις. Ολοκληρώστε τη διαδικασία με άνεση! Το εταιρικό σήμα και οι πληροφορίες της επιχείρησής σας ενσωματώνονται αυτόματα σε κάθε τιμολόγιο, προσφέροντας σας ένα μοναδικό εργαλείο για την επικοινωνία και την απλοποίηση των διαδικασιών.

Δημιουργία τιμολογίων & αποδείξεων

εύκολα και με ασφάλεια

Παραμετροποίηση

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές myDΑΤΑ

Διαθεσιμότητα mobility

Δυνατότητα εργασίας από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή.

Αποστολή παραστατικών στους πελάτες

ηλεκτρονική αποστολή μέσω email & δυνατότητα έκδοσης PDF

Xρονοπρογραμματισμός

Ανέβασμα (Upload) όλων των εγγραφών Συνόψεων στην πλατφόρμα myDΑΤΑ, με δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού

Χαρακτηρισμός

Κατέβασμα (Download) Συνόψεων που αφορούν τη δική σας επιχείρηση – Χαρακτηρισμός τους και ανέβασμα ξανά στην πλατφόρμα myDΑΤΑ

Cloudmanager Solution

Το Cloudmanager MyDATA αναδεικνύεται ως ένα ισχυρό και πρακτικό τεχνολογικό εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα έλεγχου και εκτέλεσης όλων των ενεργειών που απαιτούνται για την υποχρεωτική μεταφορά δεδομένων (συνοπτικά, χαρακτηρισμούς και λογιστικές εγγραφές τακτοποίησης) στην online πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ.

Ευελιξία & Προσαρμογή

Πλήρως παραμετροποιήσιμο και επεκτάσιμο, καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας, παρέχοντας σας τη δυνατότητα να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε μελλοντική πρόκληση.

Αυτόματες Αναβαθμίσεις

H αναβάθμιση του λογισμικού σας σταματάει να σας απασχολεί. Το σύστημά σας, ενημερώνεται αυτόματα με τις διαθέσιμες νέες εκδόσεις, ενώ μπορεί να επεκταθεί εύκολα καθώς οι ανάγκες σας μεγαλώνουν.

Υποστήριξη & Σταθερότητα

Το ζήτημα της υποστήριξης του συστήματος είναι κρίσιμο, αφού η ευκαιρία πώλησης μπορεί να επηρεαστεί από την ομαλή λειτουργία του.

A smarter way to do business...

...οne cloud for every need

Πακέτα Υπηρεσιών

Boost Your Sales

MARKETING & ΠΩΛΗΣΕΙΣ
29
90
Μήνα
  • One Page Website
  • Social Media Accounts Set-up
  • Hosting & Email Server

Save Time & Money

ONLINE BOOKING & WEBSITE
39
90
Μήνα
  • Booking Page & System
  • One Page Website
  • Hosting & Email Server

Business & Tech Growth

CRM SYSTEM
24
90
Μήνα
  • CRM - Basic
  • Trainning & Consulting
  • Hosting & Email Server

© 2024 Powered by cloudmanager.gr, All Rights Reserved

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα για την ενεργοποίηση του πακέτου

Μετάβαση στο περιεχόμενο