CRM & ERP: All In One

Σύγχρονο, Λειτουργικό και Επεκτάσιμο Λογισμικό που ενοποιεί βασικές λειτουργίες συστημάτων CRM & ERP

Αυτοματοποίηση Διαδικασιών & Kαθημερινού Workflow

Απλοποιεί όλες τις διαδικασίες, εργασίες, ροές της επιχείρησης, απομακρύνοντας την πολυπλοκότητα από την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης. Με φιλικό περιβάλλον εργασίας, που προσαρμόζεται εύκολα στο ρόλο κάθε εργαζόμενου, αυτοματοποιεί πολλά από τα καθήκοντα του προσωπικού, ενώ καταναλώνει ελάχιστο χρόνο για την διεκπεραίωση κρίσιμων εργασιών.

Διαχείριση Οικονομικών

Με ενότητες που υποστηρίζουν το σύνολο των δραστηριοτήτων σας, από την παραγωγή και την αλυσίδα εφοδιασμού έως τις πωλήσεις, σας βοηθάει να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας, μειώνοντας σημαντικά το κόστος λειτουργίας σας.

Μακροπρόθεσμες πελατειακές σχέσεις

Οικοδόμηση ισχυρών πελατειακών σχέσεων με στόχο την πιστότητά τους και  την αύξηση της κερδοφορίας της επιχείρησης.

Μείωση Πόρων

Ενσωματώνοντας πλούσια λειτουργικότητα βοηθάει να κατανοήσετε και να διαχειριστείτε όλους τους πόρους που απαιτούνται για τη λειτουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης, με ελάχιστη επένδυσή σας σε κόστος. Απελευθερώστε τους ανθρώπους του ΙΤ. Κρατήστε χαμηλά το κόστος για το λογισμικό σας με το ετήσιο συμβόλαιο μας, χωρίς συμβιβασμούς σε απόδοση και λειτουργία.

Λήψη Στρατηγικών Αποφάσεων

Μπορείτε να λάβετε γρήγορες αποφάσεις για κάθε πελάτη αλλά και να ελέγξετε την αποτελεσματικότητα των στρατηγικών πωλήσεων που ακολουθείτε.

Υψηλή προστιθέμενη αξία - Χαμηλό Κόστος επένδυσης

Χωρίς ανάγκες για πρόσθετο εξοπλισμό, hardware και εκπαίδευση προσωπικού είναι έτοιμο προς χρήση σε λίγες μόνο εβδομάδες, επιτρέποντάς σας να ασχοληθείτε μόνο με το πώς θα τρέξετε πιο αποδοτικά την επιχείρησή σας.

What It Is

All In One

Σύστημα ενδοεπιχειρησιακού σχεδιασμού (ERP) & Διαχείριση σχέσεων πελατών (CRM)

Το All In One συγκεντρώνει σε μια ενιαία λύση λογισμικού, όλα όσα χρειάζεται μια επιχείρηση. Είναι μια εφαρμογή που στηρίζεται σε μια ενιαία κοινή βάση δεδομένων για όλα τα οικονομικά και λειτουργικά δεδομένα.

Η λύση cloud All In One, αυτοματοποιεί βασικές επιχειρηματικές διαδικασίες ενός οργανισμού, βοηθά στη διαχείριση του τρόπου με τον οποίο οι πελάτες αλληλεπιδρούν με την επιχείρηση, εφαρμόζει αποδοτικές στρατηγικές marketing, αυξάνει τις πωλήσεις και το βαθμό ικανοποίησης των πελατών της.

What It Does

Μείωση Κόστους & Αύξηση Πωλήσεων

Από τις πωλήσεις και την υποστήριξη, έως τα οικονομικά στοιχεία και τη λογιστική, το ενιαίο σύστημα All In One παρέχει πλήρη προβολή των αγοραστικών συνηθειών των πελατών, του ιστορικού παραγγελιών, των προτιμήσεων και αιτημάτων τους. Ενισχύει την πιστότητα των ήδη ακολούθων σας και αποτελεί εργαλείο νέων ευκαιριών αλλά και επισημάνσεων λανθασμένων πρακτικών ώστε να οδηγήσουν στην μελλοντική ανάπτυξή σας.

All In One: Η επιχείρησή σας μπορεί να κερδίσει περισσότερα με λιγότερα
Πελατολόγιο

Ολοκληρωμένη διαχείριση, 360ο εικόνα των πελατών σας, των επαφών και των λογαριασμών σας. Δημιουργία καρτέλα υφιστάμενων και υποψηφίων πελατών.

Eνεργητικές Πωλήσεις

Παρακολούθηση ιστορικού προσφορών και δημιουργία νέας προσφοράς βάσει αντίστοιχης προγενέστερης.

Αναλυτική απόδοση πωλητών

Καταγράφει κάθε πληροφορία για την επικοινωνία της επιχείρησης με τους πελάτες, δίνοντας τη δυνατότητα παρακολούθησης της απόδοσης και της παραγωγικότητας.

Αποφάσεις βασισμένες σε δεδομένα

Η δυνατότητα της ομάδας πωλήσεων να βλέπει το πιστωτικό όριο του πελάτη, το τρέχον υπόλοιπο, τα ανεξόφλητα, τις συμφωνίες, το ιστορικό προηγούμενων συναλλαγών αλλά και τις ενέργειες, ραντεβού, κλήσεις, επικοινωνίες κ.λπ., προσφέρει όλα τα στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν κάθε επόμενη ενέργεια ή νέα πρόταση.

Πλήρης διαχείριση ευκαιριών πώλησης

Ευέλικτη καταγραφή και αξιοποίηση όλων των στοιχείων για τη διαχείριση της ευκαιρίας πώλησης όπως στάδια πώλησης, συστάσεις, συνεργάτες, πόροι, συμμετέχοντες, εκτιμώμενος χρόνος και έσοδα, πιθανότητα επιτυχίας κλπ..

crm
Benefits

Level Up της επιχείρησής σας

Με το All In One μετατρέψτε τα όρια και τα δεδομένα, σε ευκαιρίες ανάπτυξης

Μέγιστη ασφάλεια & Αξιοπιστία

Σας απαλλάσσει από την ευθύνη και το άγχος, εξασφαλίζοντας μέγιστα επίπεδα ασφάλειας, συνεχή έλεγχο, αυτόματη λήψη backup και προηγμένες λύσεις ανάκτησης δεδομένων.

Διαθεσιμότητα mobility

Δυνατότητα εργασίας από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή. Εύκολο στη χρήση από όλες τις συσκευές. Αυξήστε την παραγωγικότητα των ανθρώπων σας, παρέχοντάς τους όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται ακόμη και όταν βρίσκονται εκτός γραφείου.

Μάρκετινγκ

Αυτοματοποιημένη εκτέλεση προωθητικών ενεργειών. Δυνατά εργαλεία marketing όπως αυτοματισμοί και υπενθυμίσεις. Ενδεικτικά, ειδοποιήσεις για καμπάνιες, ευκαιρίες πώλησης, επικοινωνία με πελάτες κλπ.

Features

Βασικά Χαρακτηριστικά All In One

Βελτιώστε τις πωλήσεις, την κερδοφορία και επιλέξτε να κάνετε το επόμενο βήμα για την επιχείρησή σας.

Ολοκληρωμένη Διαχείριση έργων
Εμπορική Δραστηριότητα

Διαχείριση Αποθεμάτων
Ενιαία διαχείριση υποκαταστημάτων
Προηγμένες αναφορές

Πλήρως παραμετροποιήσιμες και γραφήματα.

Χρηματοοικονομική Διαχείριση
Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού & μισθοδοσία
Ομάδες και δικαιώματα χρηστών

Cloud Solution

H Cloud Λύση Λογισμικού, All In One, προσφέρει μέγιστη ευελιξία, αφού το σύστημα διατίθεται απλά με μια ετήσια συνδρομή.

Ευελιξία & Προσαρμογή

Πλήρως παραμετροποιήσιμο και επεκτάσιμο, καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε μελλοντική πρόκληση.

Αυτόματες Αναβαθμίσεις

H αναβάθμιση του λογισμικού σας σταματάει να σας απασχολεί. Το σύστημά σας, ενημερώνεται αυτόματα με τις διαθέσιμες νέες εκδόσεις, ενώ μπορεί να επεκταθεί εύκολα καθώς οι ανάγκες σας μεγαλώνουν.

Υποστήριξη & Σταθερότητα

Το ζήτημα της υποστήριξης του συστήματος είναι κρίσιμο, αφού η ευκαιρία πώλησης μπορεί να επηρεαστεί από την ομαλή λειτουργία του.

A smarter way to do business...

...οne cloud for every need

Πακέτα Υπηρεσιών

Boost Your Sales

MARKETING & ΠΩΛΗΣΕΙΣ
29
90
Μήνα
  • One Page Website
  • Social Media Accounts Set-up
  • Hosting & Email Server

Save Time & Money

ONLINE BOOKING & WEBSITE
39
90
Μήνα
  • Booking Page & System
  • One Page Website
  • Hosting & Email Server

Business & Tech Growth

CRM SYSTEM
24
90
Μήνα
  • CRM - Basic
  • Trainning & Consulting
  • Hosting & Email Server

© 2024 Powered by cloudmanager.gr, All Rights Reserved

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα για την ενεργοποίηση του πακέτου

Μετάβαση στο περιεχόμενο