Our Services

One Cloud

Οργανωμένη & Ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησης, από παντού

Benefit

Όλη η Επιχείρησή σας σε μία Πλατφόρμα

To OneCloud ενοποιεί τις υπάρχουσες διαδικασίες της επιχείρησης, τις συμπληρώνει, τις αναβαθμίζει.

One Cloud

All In One

Ολοκληρωμένη εφαρμογή επιχειρηματικής οργάνωσης και τιμολόγησης για επιχειρήσεις. Αποκτήστε πρόσβαση σε έναν απλό πίνακα εργαλείων για να ελέγχετε εύκολα τις λειτουργίες της επιχείρησής σας, την αποθήκη, το προσωπικό, το πελατολόγιο και να κάνετε ενέργειες τιμολόγησης, στατιστικών και marketing.

Πρόσβαση απο οποιαδήποτε συσκευή

Οnline εφαρμογή, από κάθε διαθέσιμη συσκευή (κινητό, υπολογιστή, tablet) χωρίς εγκατάσταση, τεχνικές απαιτήσεις εξοπλισμού και πολύπλοκες διαδικασίες, στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς.

Εύκολη και ασφαλής πρόσβαση στα δεδομένα σας. Διαχειριστείτε την επιχείρησή σας από οποιαδήποτε σημείο και οποιαδήποτε στιγμή.

Εξοικονόμηση Πόρων & Χρόνου

Ταχύτερη εκτέλεση εργασιών από την ομάδα σας, χωρίς απαιτήσεις εξειδικευμένων γνώσεων πληροφορικής.

Οι τεχνολογίες του OneCloud συμβάλλουν στην απλοποίηση του τρόπου εργασίας, ενώ οι ισχυρές δυνατότητες αναζήτησης προσφέρουν ταχύτητα και αξιοπιστία στην εξυπηρέτηση των πελατών.

Μικρό Κόστος Επένδυσης - Μεγάλη Απόδοση

Το OneCloud προσφέρεται σε ανταγωνιστική τιμή, ώστε έμπρακτα να υποστηρίξουμε τις επιχειρήσεις με ένα δυνατό, σύγχρονο ψηφιακό εργαλείο. Η μετατροπή της επένδυσης σε πωλήσεις αποδεικνύεται συμφέρουσα και άκρως ανταποδοτική.

Εργαλείο Marketing & Διαφήμισης

Διατηρείστε το υπάρχον πελατολόγιό σας σε σύνδεση με την επιχείρησή σας. Οι πελάτες εκτιμούν την αξία ενός ψηφιακού εργαλείου που τους διευκολύνει μέσα στην καθημερινότητα. Ενισχύστε το brand σας και το engagement με τα μέλη σας. Ταυτόχρονα, προσελκύστε νέους πελάτες με την ψηφιακή σας παρουσία στην κοινότητα της πλατφόρμας.

Custom Solutions

Λύσεις πληροφοριακών συστημάτων που αναπτύσσονται ειδικά για την συγκεκριμένη επιχείρηση ή οργανισμό σας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

One Cloud

Οργανωμένη & Ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησης

Αποτελεσματική πρωτότυπη λύση, σε ένα υπαρκτό πρόβλημα.

0
Happy Customer
0 %
Uptime Server
0
Project Done

Όλα σε ένα

Ποιους Αφορά

One Cloud

Το OneCloud αφορά μικρομεσαίες και μικρές επιχειρήσεις, που χρειάζονται ενοποιημένα, εύχρηστα εργαλεία καθημερινής οργάνωσης, διαχείρισης και τιμολόγησης. Χωρίς περίπλοκες διαδικασίες, πολλαπλά συστήματα και διαφορετικούς προμηθευτές εξαλείφει την ανάγκη πολλαπλών συνδρομών και συμβολαίων συντήρησης.

One Cloud: What we do

Τι περιλαμβάνει

Συνδυαστική 12μήνη συνδρομή

Το OneCloud είναι ένας εικονικός πολύτιμος manager που χειρίζεται κρατήσεις από διάφορες πηγές, στέλνει αυτοματοποιημένες υπενθυμίσεις, προγραμματίζει χρονοδιαγράμματα προσωπικού, παρακολουθεί την απόδοση, δημιουργεί βάση δεδομένων πελατών, προωθεί υπηρεσίες και φροντίζει για άλλες κρίσιμες λειτουργίες.

ERP ή CRM

Oλοκληρωμένο εμπορικό πακέτο ERP ή CRM το οποίο καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Ενδεικτικά, περιλαμβάνει προσφορές, παραγγελίες, τιμολόγια, δελτία αποστολής/παραλαβής, διαχείριση αποθήκης, έσοδα, έξοδα, διαχείριση εργασιών, πρόσβαση λογιστή, σύνδεση με WooCommerce, πολλαπλούς χρήστες, διαχείριση υποκαταστημάτων, αυτόματη έκδοση απόδειξης πληρωμής και άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Σύνδεση με ΑΑΔΕ

Με την υπηρεσία παρόχου διασφαλίζεται η απρόσκοπτη υποβολή των παραστατικών σας στο myDATA και επιπλέον σας δίνει τη δυνατότητα μέσα από το OneCloud να εκδώσετε τιμολόγια πώλησης. Οι αποδείξεις μπορούν να αποσταλούν με email, SMS ή ακόμα και να εκτυπωθούν από θερμικό εκτυπωτή.

Booking Online System

Δώστε τη δυνατότητα σε νέους και στους υπάρχοντες πελάτες σας να κάνουν κράτηση των υπηρεσιών σας μέσω internet. Το σύστημα online κρατήσεων διαθέτει ένα καλοσχεδιασμένο ημερολόγιο το οποίο εμφανίζει καθαρά τη διαθεσιμότητα, τις υπηρεσίες και φυσικά τις τιμές. Κάντε τους πελάτες σας να νιώσουν ασφάλεια, πριν έρθουν στην επιχείρησή σας, κλείνοντας από πριν το ραντεβού τους και γνωρίζοντας όλες τις λεπτομέρειές του.

Κατασκευή & Σύνδεση με Ιστοσελίδα & Social Media

Στο OneCloud πακέτο, μπορούμε να συμπεριλάβουμε την κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας από το Α έως το Ω. Εύκολη πλοήγηση από το κοινό σας σε μια μεμονωμένη σελίδα (one page) ή πλήρη ιστοσελίδα ειδικά κατασκευασμένη για κινητά, ώστε να έχετε στη διάθεσή σας τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να προωθήσετε την επωνυμία σας, να δείξετε τον επαγγελματισμό σας, να συγκεντρώσετε πληροφορίες σας, το ημερολόγιο κρατήσεων και να αυξήσετε το πελατολόγιό σας. Επιπλέον, το OneCloud σνδέεται άμεσα με το καλάθι αγορών του Εshop, δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας Εmail & SMS Marketing Campaigns και διασυνδέεται με Facebook / Instagram / Google My Business.

Reports & Οικονομική Διαχείριση

Oι στατιστικές και ποιοτικές αναλύσεις του OneCloud σας προσφέρει την επιχειρηματική γνώση που χρειάζεστε για να λάβετε αποφάσεις, να αξιολογήσετε την επένδυσή σας και να αναπτύξετε νέα σχέδια.

Μετρήσιμα Αποτελέσματα

Η επιτυχία της εφαρμογής αποτυπώνεται έμπρακτα και μετρήσιμα, αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα έχετε ποιοτική πελατειακή εμπειρία (customer experience), πιστότητα (customer loyalty), μείωση κόστους και αύξηση εσόδων.

Why Choose us

Experience is everything. Get it right...

Certified Professional Expert

Η Cloudmanager αποτελείται από 10 experts με εμπειρία, γνώσεις και ανυπομονησία για νέες προκλήσεις. Παρουσιάζουν καθιερωμένα προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και νέες, καινοτόμες λύσεις.

Custom Solutions

Καθώς οι ανάγκες και οι απαιτήσεις κάθε επιχείρησης είναι μοναδικές, οι πληροφοριακές λύσεις μας μπορούν να παρέχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τις εναλλακτικές προϊόντα off-the-shelf.

Security on a global scale

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται στο cloud και δεν υπάρχει τίποτα αποθηκευμένο στον υπολογιστή από τον οποίο χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια των δεδομένων σας ακόμα και αν συνδεθείτε για να εκδώσετε ένα τιμολόγιο από τον υπολογιστή του πελάτη ή από το κινητό σας.

Η επιχείρησή σας παραμένει ενημερωμένη και ασφαλής, ενώ δουλεύετε απομακρυνσμένα.

24/7 Premium Support

Σε όλα τα πακέτα μας περιλαμβάνεται η τεχνική υποστήριξη χωρίς επιπλέον χρέωση ή επιπλέον συμβόλαια συντήρησης. Επενδύουμε στην εκπαίδευσή σας και του προσωπικού σας, για να νιώθετε μεγάλη άνεση στο χειρισμό της πλατφόρμας.

Our Satisfied Friends

What they say about us

Έχουμε ασχοληθεί με επαγγελματισμό, εχεμύθεια και αμεσότητα με απαιτητικά projects. 

A smarter way to do business...

...οne cloud for every need

Πακέτα Υπηρεσιών

Boost Your Sales

MARKETING & ΠΩΛΗΣΕΙΣ
29
90
Μήνα
  • One Page Website
  • Social Media Accounts Set-up
  • Hosting & Email Server

Save Time & Money

ONLINE BOOKING & WEBSITE
39
90
Μήνα
  • Booking Page & System
  • One Page Website
  • Hosting & Email Server

Business & Tech Growth

CRM SYSTEM
24
90
Μήνα
  • CRM - Basic
  • Trainning & Consulting
  • Hosting & Email Server

© 2024 Powered by cloudmanager.gr, All Rights Reserved

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα για την ενεργοποίηση του πακέτου

Μετάβαση στο περιεχόμενο