Our Services

Website

Επαγγελματικά σχεδιασμένες Ιστοσελίδες από το Α έως το Ω, επιτυχημένες Landing Pages, interactive E-shops με υψηλή μετατροπή

website

Από 299€ - Προσφορά Κατασκευής Ιστοσελίδας

One Page Website –
Επαγγελματική ιστοσελίδα

Περιλαμβάνει:

Κατοχύρωση Domain
Φιλοξενία Ιστοσελίδας
SSL Πιστοποίηση
Υποστήριξη 1 γλώσσας
Έως 7 ενότητες - Μενού
Responsive σχεδιασμός
Slider & Gallery εικόνων
Διαδραστική διεύθυνση σε χάρτη
Δυνατότητα Newsletter
Καταχώρηση Στην Google
Σύνδεση Με Social Media
Τεχνική Υποστήριξη

website

Website A to Z

Η online εικόνα της επιχείρησής σας

Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων: Αναλαμβάνουμε όλο το σχεδιασμό, από το hosting έως το περιεχόμενο, τις φωτογραφίες, την ασφάλεια και την υποστήριξη.

E-commerce & Ε-shop

Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και παραμετροποιούμε το e-shop σας, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Παρέχουμε επιλογές ώστε να προσφέρετε στους πελάτες σας, διάφορους τρόπους πληρωμής, προσφορές, promo codes κ.α. Οι υπηρεσίες δημιουργίας δικτυακού καταστήματος στοχεύουν στη μεγιστοποίηση των μετατροπών και στην απλοποίηση της διαδικασίας αγοράς. Επεκτείνει την επιρροή σας, ενώ ταυτόχρονα σας δίνει τη δυνατότητα να απευθύνεστε στις παγκόσμιες αγορές και να πραγματοποιείτε πωλήσεις 24/7. Απλοποιούμε την εισαγωγή προϊόντων, ενσωματώνουμε λειτουργίες πολλαπλών γλωσσών και νομισμάτων, παρέχουμε εύχρηστα και αποτελεσματικά συστήματα διαχείρισης παραγγελιών, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια.

Responsive & Μobile first, με γρήγορη φόρτωση

Διασφαλίζουμε ότι όλες οι ιστοσελίδες και τα e-shop μας είναι πλήρως προσαρμοσμένα και βελτιστοποιημένα για την προβολή σε διάφορες οθόνες, εξασφαλίζοντας ομαλή πλοήγηση και αναγνωσιμότητα σε smartphones και tablets. Επιπλέον, η εστίαση στις γρήγορες σελίδες εξασφαλίζει μια αδιάλειπτη και ευχάριστη εμπειρία χρήστη, αυξάνοντας την εμπλοκή του χρήστη και την ικανοποίηση των πελατών. Αυτό βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη, μειώνει τον ρυθμό αποχώρησης και βελτιώνει την κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης. Το responsive design απαιτεί παραμετροποίηση και διαφορετική σχεδίαση για κάθε τύπο συσκευής. Δημιουργούμε custom designs ώστε το website σας να εμφανίζεται σωστά σε κάθε τύπο οθόνης, με γνώμονα την εμφάνισή της σε κινητά.

100% Unique Περιεχόμενο

Το μοναδικό και αποκλειστικό περιεχόμενο αποτελεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας. Οι digital marketers μας συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη στρατηγική περιεχομένου που απαντάει στις ανάγκες του κοινού σας, που συμβαδίζει με το brand σας και τους στόχους σας, προωθώντας το engagement και τα conversions. Παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες, περιλαμβάνοντας αναρτήσεις στο blog, περιγραφές προϊόντων και ελκυστικό κείμενο ιστοσελίδας. Το προσωποποιημένο περιεχόμενο συνδέεται με το κοινό σας, κάνοντας το brand σας ευκρινές και αξέχαστο. Επίσης, βελτιώνει τη συμμετοχή και αυξάνει τις πιθανότητες να μετατραπούν οι επισκέπτες σε πελάτες.

SEO - Friendly

Το SEO (Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης) είναι κρίσιμο για τη βελτίωση της εμφάνισης της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης, όπως τη Google. Με τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για σχετικές λέξεις-κλειδιά και τον προσανατολισμό προς τις προθέσεις των χρηστών, μπορείτε να προσελκύσετε οργανική κίνηση και δυνητικούς πελάτες. Το καλό και διαχρονικό SEO βασίζεται στο ποιοτικό περιεχόμενο. Με σωστή κατασκευή, κατάλληλες τεχνολογίες caching και Search Engine Friendly εργασίες το website σας. Αναλαμβάνουμε μελετημένη και συστηματική στρατηγική SEO και Content Marketing, οδηγώντας το website σας ανεβαίνει στις προτιμήσεις της Google και αποκτά καλύτερη θέση στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης.

Έμφαση στην ασύγκριτη Εμπειρία Χρήστη

Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να κατανοήσουμε τις μοναδικές σας ανάγκες, το κοινό σας, την ταυτότητα του brand σας και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά σας. Αυτό μας επιτρέπει να δημιουργούμε ιστοσελίδες που αντανακλούν στην προσωπικότητα και τις αξίες της επιχείρησής σας, παρέχοντας μια έξυπνη εμπειρία χρήστη. Οι σχεδιασμοί μας είναι καινοτόμοι, ελκυστικοί και βελτιστοποιημένοι για να μετατρέπουν τους επισκέπτες σε πιστούς πελάτες.

Ενσωμάτωση Κοινωνικών Δικτύων για Ενισχυμένη Επιρροή

Τα κοινωνικά μέσα αποτελούν ισχυρά κανάλια για την αύξηση της απήχησης του brand σας και των πωλήσεων. Συνδέουμε την ιστοσελίδα και το e-shop σας με τις κατάλληλες για εσάς, πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τα εκτεταμένα δίκτυα δυνητικών πελατών. Η ενσωμάτωση των κοινωνικών μέσων σας επιτρέπει να συνδεθείτε με το υπάρχον κοινό σας στα social και να κατευθύνετε την κίνηση στον ιστότοπο ή το e-shop σας. Επίσης, προωθεί το κοινωνικό sharing, διευρύνοντας την επιρροή σας οργανικά.

Website

Κατασκευή Ιστοσελίδας σύμφωνα με τα web design trends

Δημιουργούμε ένα μοναδικό digital περιβάλλον για το κοινό σας

0
Happy Customer
0 %
Uptime Server
0
Project Done

Κατασκευή website

Ποιους Αφορά

Η υπηρεσία σχεδιασμού και υλοποίησης ιστοσελίδων & e shops αφορά μικρομεσαίες και μικρές επιχειρήσεις, που χρειάζονται ενοποιημένα, εύχρηστα εργαλεία καθημερινής οργάνωσης, διαχείρισης και τιμολόγησης. Χωρίς περίπλοκες διαδικασίες, πολλαπλά συστήματα και διαφορετικούς προμηθευτές, η υπηρεσία website εξαλείφει την ανάγκη πολλαπλών συνδρομών και συμβολαίων συντήρησης.

What we do
Τι περιλαμβάνει

Μετατρέψτε τους επισκέπτες του site σας, σε πελάτες!

Website

Το website είναι η βάση της διαδικτυακής σας ταυτότητας και το σημείο συνάντησης όλων των online προωθητικών ενεργειών σας.

Χρήση premium φωτογραφιών με άδεια για κορυφαίο αποτέλεσμα
Responsive σε όλες τις συσκευές
Φιλική κατασκευή προς τη Google
Εγκατάσταση SEO & Google Seach Console
Reports & Οικονομική Διαχείριση
Μετρήσιμα Αποτελέσματα
Why Choose us

Το online σημείο συνάντησης της επιχείρησής σας

Καινοτόμες & Ευέλικτες Τεχνολογίες

Οι γνώσεις μας σε τεχνολογίες open source CMS, μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε οποιονδήποτε τύπο website. Επιλέγουμε WordPress και επιπλέον τεχνολογίες όπως caching, SSL, MySQL βελτιστοποιούμε την απόδοση και την ασφάλεια του website σας.

Custom Solutions

Κατασκευάζουμε custom ιστοσελίδες για επιχειρήσεις και επαγγελματίες, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες και την αισθητική τους. Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια της κατασκευής από την μελέτη και τον σχεδιασμό έως την δημιουργία και την παράδοση στην τελική του μορφή.

Security on a global scale

Δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια του e-shop ή site σας και χρησιμοποιούμε αυστηρά μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου της SSL κρυπτογράφησης, ασφαλείς πύλες πληρωμής και τακτικούς ελέγχους ασφαλείας, για την προστασία του ιστότοπού σας και των δεδομένων των πελατών σας και τη διενέργεια ασφαλών συναλλαγών, από πιθανές παραβιάσεις. Εγγυόμαστε την ασφάλεια του ιστότοπου ή του ηλεκτρονικού καταστήματος έναντι πιθανών απειλών του κυβερνοχώρου. Οι τακτικές ενημερώσεις (τουλάχιστον μια φορά το μήνα) είναι απαραίτητες για να διασφαλίσετε τη βέλτιστη απόδοση και ασφάλεια της ιστοσελίδας σας.

Εκπαίδευση και συνεχής υποστήριξη

Μετά την ολοκλήρωση του project, αναλαμβάνουμε να εκπαιδεύσουμε την ομάδα σας στην χρήση της διαχιεριστικής πλατφόρμας. Επενδύουμε στην εκπαίδευσή σας και του προσωπικού σας, για να νιώθετε μεγάλη άνεση στο χειρισμό του site.

Our Satisfied Friends

Από ένα website, πλέον επιτυχημένα e - businesses

Εξερευνήστε το portfolio μας που παρουσιάζει μερικά από τα εξαιρετικά έργα που έχουμε δημιουργήσει για τους πελάτες. 

Previous slide
Next slide

A smarter way to do business...

...οne cloud for every need

Πακέτα Υπηρεσιών

Boost Your Sales

MARKETING & ΠΩΛΗΣΕΙΣ
29
90
Μήνα
  • One Page Website
  • Social Media Accounts Set-up
  • Hosting & Email Server

Save Time & Money

ONLINE BOOKING & WEBSITE
39
90
Μήνα
  • Booking Page & System
  • One Page Website
  • Hosting & Email Server

Business & Tech Growth

CRM SYSTEM
24
90
Μήνα
  • CRM - Basic
  • Trainning & Consulting
  • Hosting & Email Server

© 2024 Powered by cloudmanager.gr, All Rights Reserved

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα για την ενεργοποίηση του πακέτου

Μετάβαση στο περιεχόμενο