Social Media Strategy

Proactive και δομημένη σκέψη έμπειρων digital marketer οδηγούν στην στοχοθεσία, στην έρευνα και την κατάρτιση ολοκληρωμένης social media strategy. Η στρατηγική σας βοηθάει στην οργάνωση και προβολή ποιοτικού περιεχομένου, στην συνέπεια της παρουσίας σας, στην μετατροπή των followers και των likes σε μετατροπές πωλήσεων.

Τo πρώτο και απαραίτητο βήμα για κάθε επιχείρηση πριν ξεκινήσει την ηλεκτρονική της παρουσία στα social media είναι ο σχεδιασμός της social media στρατηγικής της. Αρχικά, πρέπει να καθορίσουμε τον ξεκάθαρο σκοπό της εταιρικής σελίδας στα Social Media, ώστε να λειτουργήσει σαν πυξίδα στο στρατηγικό πλάνο δράσης.
Ο στόχος μπορεί να είναι:
Άμεσες πωλήσεις
Δημιουργία επισκεψιμότητας στον ιστότοπο
Αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σου κ.α.

Content Writing

Το content περιλαμβάνει κείμενα που έχουμε γράψει, συντάξει, προβάλει ή αφηγηθεί για ψηφιακή προβολή και χρήση. Το περιεχόμενο είναι η “φωνή της επιχείρησης” και όσο πιο δυναμικά εκφράζεται, τόσο περισσότερο εντυπώνεται στα αυτιά του κοινού, δημιουργώντας συνθήκες πώλησης.


Σκοπός του περιεχομένου είναι να μεταδοθεί ένα δυνατό, σημαντικό, ξεκάθαρο, περιγραφικό και με πρωτότυπο τρόπο δοσμένο, brand message.

SEO και στα social media!

Το SEO χρειάζεται και εδώ, και αφορά την βελτιστοποίηση σελίδας, περιεχομένου, στο μέσο όπου εκτίθεται η δουλειά σας. Είτε είναι σελίδα ιστοτόπου, είτε μια δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα, οφείλουμε να στοχεύσουμε στις ιδανικές λέξεις-κλειδιά και να τις εντάξουμε στο περιεχόμενό σας.

Paid Social Media Marketing

Η εξατομικευμένη πληρωμένη διαφήμιση λειτουργεί και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, μόνο όταν γίνεται στοχευμένα και με πρωτότυπο, δημιουργικό περιεχόμενο. Ξεκινήστε μαζί μας χορηγούμενες διαφημίσεις και επενδύστε σε ολοκληρωμένες διαφημιστικές καμπάνιες ώστε να αξιοποιήσετε έξυπνα τον προϋπολογισμό σας και να δείτε αποτελέσματα.

What It Is

Άμεση γραμμή επικοινωνίας με τους πελάτες σας

Τα Social Media είναι κανάλια που συνδέουν τους ανθρώπους και τους δίνουν έναν μέσο να μοιράζονται περιεχόμενο μεταξύ τους. Με την υιοθέτησή τους για επαγγελματική χρήση, το εμπόριο γίνεται νευραλγικό μέρος των social media, ενώ το επόμενο βήμα είναι η χρήση τους και ως κανάλι εξυπηρέτησης πελατών.

What It Does

CloudManager Μέθοδος

Η CloudManager χρησιμοποιεί  συγκεκριμένη μέθοδο που διαχειρίζεται τα social media και μεταφέρει τα εταιρικά μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα.

Τα Βήματα Υλοποίησης:

🔍Έρευνα
✍️Copywriting
📝Δημιουργία Περιεχομένου
🎨Γραφιστικά
📊Ανάλυση
💬Διάδραση
🎯Problem Solving / Crisis Management
🗣️Account management
Βασικά Χαρακτηριστικά

Social Media Features

Αυθεντικότητα

Στην εποχή των φίλτρων, των υπερβολικά επεξεργασμένων εικόνων και βίντεο, η αυθεντικότητα, οι αναρτήσεις σε πραγματικό χρόνο και οι αναρτήσεις με τις οποίες μπορούν να συνδεθούν οι χρήστες-πελάτες είναι περισσότερο απαίτηση παρά προσδοκία.

Συνέπεια

Πολύ σημαντικό να υπάρχει συνέπεια, επιμονή, υπομονή και εξέλιξη στο περιεχόμενό σας. Οι εταιρικές σελίδες πρέπει να είναι ενεργές και να αλληλεπιδράνε συνεχώς. Εκτός του ότι οι ακόλουθοί σας αναζητούν την συχνή παρουσία σας στα social που σας ακολουθούν, οι αναρτήσεις σας επηρεάζουν και τα στατιστικά της σελίδας σας. Ο αλγόριθμος των Social έχει στόχο να εμφανίζει χρήσιμο περιεχόμενο στη ροή ειδήσεων των χρηστών. Η ασυνεπής ανάρτηση αποτελεί κόκκινη σημαία για τον αλγόριθμο. Αντίθετα, η συνεχής ανάρτηση φρέσκου περιεχομένου είναι ένα καλό μήνυμα ότι η σελίδα σου ανανεώνεται και προσφέρει χρήσιμο υλικό.

CTA Buttons

Καλέστε το κοινό σας να αντιδράσει, με μια σύντομη, πρωτότυπη και περιγραφική λεζάντα το περίφημο call to action. Πρόκειται, για το κάλεσμα προς το κοινό σας να αντιδράσει είτε κάνοντας like, είτε αποθηκεύοντάς το, είτε κοινοποιώντας το.

Metrics

Συνεχή παρακολούθηση των στατιστικών ώστε να δουν την απόδοση των ενεργειών στα social. Αξιοποίηση του feedback και άμεσες διορθωτικές κινήσεις.

Βελτιστοποίηση των σελίδων και των λογαριασμών

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάντα καθοριστικές, για τις σελίδες σας στα social media. Οι λογαριασμοί σας πρέπει να είναι σαφείς και πλήρως ενημερωμένες στις βασικές πληροφορίες που αναζητούν οι περισσότεροι χρήστες.

Brand Consistency

Το ισχυρό brand πρέπει να αποτυπώνεται και στα εταιρικά social media, αφού συμβάλλει στην αίσθηση αξιοπιστίας της επιχείρησης. Ένα ισχυρό Brand εμπνέει σιγουριά, γίνεται αρεστό, ελκύει φανατικούς οπαδούς που γίνονται πιστοί πελάτες, και φέρνει οργανική επισκεψιμότητα. Όλα αυτά τα σημαντικά οφέλη μεταφράζονται στο τέλος της ημέρας σε κερδοφορία!

Προσαρμογή περιεχομένου σε διαφορετικά κανάλια

Κάθε κοινωνική πλατφόρμα έχει συγκεκριμένες native λειτουργίες. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι το content σε κάθε κανάλι - πλατφόρμα δεν θα πρέπει να είναι το ίδιο, αλλά να προσαρμόζεται αντίστοιχα.

Αύξηση Πωλήσεων - Conversion Rate

Παρόλο που τα social media συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στο brand awareness, στην αλληλεπίδραση χρηστών και στο social proof, ο τελικός στόχος παραμένει πάντα η αύξηση των πωλήσεων. Έχει αποδειχθεί ότι οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν στρατηγικά τα social media προσελκύουν όλο και περισσότερους χρήστες στο website τους οι οποίοι είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσουν σε αγορές και να αποτελέσουν ένα πιστό κοινό.

Περιεχόμενο με ποικιλία

Social Media Strategy

Για μια αποτελεσματική στρατηγική social media marketing, χρειάζεται να ορίσουμε τους βασικούς πυλώνες μας:


Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε τον στόχο μας για τον οποίο χρησιμοποιούμε τα κανάλια μας.

Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησης
Ανοιχτή επικοινωνία με το κοινό

Προβολή της αυθεντικότητας και μοναδικότητάς σας
Δημιουργία κοινότητας με αλληλεπίδραση
Ανάπτυξη με μικρό κόστος

Στη συνέχεια, σχεδιάζουμε ένα αναλυτικό social media plan, αφού απαντήσουμε μέσω έρευνας στα παρακάτω ερωτήματα:

 • ποιος είναι ο ιδανικός πελάτης σε ποιες πλατφόρμες κινείται,
 • ποιος είναι ο στόχος ,
 • τι σας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό,
 • ποια η ενιαία εικόνα για την επιχείρηση σας.


Τέλος, ορίζουμε συγκεκριμένα ποσά/στόχους, χρονοδιαγράμματα και τρόπους αξιολόγησης.

Η δημιουργικότητα δεν γνωρίζει όρια

Content Writing

Το content writing περιλαμβάνει την παραγωγή πρωτότυπων ιδεών, συγγραφή διαφημιστικών κειμένων, tag lines, συγγραφή κειμένων long form, δελτίων τύπου, advertorials, συνεντεύξεις για τρίτους, ghost writing, κειμενογραφία για site, social day to day, εταιρικά κείμενα.

Δίνοντας αξία στον πελάτη μέσα από τις αναρτήσεις σας

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια πλατφόρμα σύνδεσης και επικοινωνίας. Το κοινό-στόχος της επιχείρησής σας πρόκειται να σας ακολουθήσουν ή να αλληλεπιδράσουν και να μοιραστούν τις αναρτήσεις σας μόνο εάν το περιεχόμενό σας είναι ενδιαφέρον για αυτούς.

Πρωταγωνιστής είναι ο πελάτης σας και όχι εσείς!

Όταν ο πελάτης σας βρίσκει χρήσιμο υλικό και λύση στο πρόβλημά του μέσα από τις αναρτήσεις σας το πιο πιθανόν είναι ότι όταν χρειαστεί το προϊόν ή την υπηρεσία σας θα επιλέξει εσάς. Για να γίνει αυτό, πρέπει να προσφέρεις περιεχόμενο με αξία, που πληροφορεί, που μαθαίνει, διασκεδάζει εμπνέει και παρακινεί. Αυτό το περιεχόμενο είναι τελικά που πουλάει!

A smarter way to do business...

...οne cloud for every need

Πακέτα Υπηρεσιών

Boost Your Sales

MARKETING & ΠΩΛΗΣΕΙΣ
29
90
Μήνα
 • One Page Website
 • Social Media Accounts Set-up
 • Hosting & Email Server

Save Time & Money

ONLINE BOOKING & WEBSITE
39
90
Μήνα
 • Booking Page & System
 • One Page Website
 • Hosting & Email Server

Business & Tech Growth

CRM SYSTEM
24
90
Μήνα
 • CRM - Basic
 • Trainning & Consulting
 • Hosting & Email Server

© 2024 Powered by cloudmanager.gr, All Rights Reserved

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα για την ενεργοποίηση του πακέτου

Μετάβαση στο περιεχόμενο