Our Services

Online Booking System

Εύκολο & Ευέλικτο Σύστημα Online Κρατήσεων

Online Booking Benefits

Λογισμικό Online Κρατήσεων

Σύγχρονο, απλό και γρήγορο λογισμικό διαχείρισης κρατήσεων, με πολλές δυνατότητες αυτοματοποίησης για τη μέγιστη δυνατή πληρότητα της επιχείρησής σας.

Αποκτήστε το Online Booking System για να διευκολύνετε τους πελάτες σας, μειώνοντας το χρόνο και το κόστος διεκπεραίωσης των ραντεβού τους.

Απογείωση Παραγωγικότητας

Μειώστε τον χρόνο που ξοδεύετε στην διαχείριση των ραντεβού & bookings. Επικεντρωθείτε στην δουλειά σας και όχι στο κλείσιμο των ραντεβού. Ορίστε την διαθεσιμότητά σας και δώστε την δυνατότητα για ασφαλή και εγγυημένο booking στους πελάτες σας.

Προσαρμογή του online booking στις δικές σας επιχειρηματικές ανάγκες.
Δημιουργήστε μια πλήρη καρτέλα του προφίλ των πελατών σας, ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους, στοχευμένα.

Εξοικονομήστε χρόνο

Με το Online Booking, αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στον προγραμματισμό και περισσότερο χρόνο στα ραντεβού με τους πελάτες. Προσαρμόστε τις λεπτομέρειες και καθορίστε τις υπηρεσίες για να απλοποιήσετε την εμπειρία κράτησης για εσάς και τους πελάτες σας. Το Booking System εμφανίζει ενημερωμένο ημερολόγιο διαθεσιμότητας σε πραγματικό χρόνο, για να βοηθήσει τους πελάτες σας να βρίσκουν γρήγορα διαθέσιμες ώρες και να αποφεύγονται οι διπλές κρατήσεις.

Διαχείριση της επιχείρησής σας, των κρατήσεων, του προσωπικού και της βάσης των πελατών σας απόλυτα και αυτόνομα.

Ελέγξτε εύκολα το πρόγραμμα του προσωπικού, τις προσφερόμενες υπηρεσίες, τη διαθεσιμότητα και ενημερώστε το προσωπικό σας, σχετικά με το πρόγραμμά τους.

100% Αυτονομία

Καμία χρέωση και εξάρτηση από τρίτους. Χωρίς ποσοστά κρατήσεων, συνδρομές για τις κρατήσεις σας, σε άλλους παρόχους.

Το Booking System προσφέρει περισσότερες επιλογές για τους πελάτες σας όταν επισκέπτονται τη σελίδα κράτησής σας, κλείνουν μια συνάντηση ή λαμβάνουν email επιβεβαίωσης και πρόσκληση ημερολογίου. Οι πελάτες που κλείνουν μια συνάντηση μπορούν εύκολα να την επαναπρογραμματίσουν ή να την ακυρώσουν μόνοι τους.

Πρόσβαση απο οποιαδήποτε συσκευή

Διαχειριστείτε τις κρατήσεις σας από οποιοδήποτε σημείο και οποιαδήποτε στιγμή. Mπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης χωρίς εγκατάσταση, τεχνικές απαιτήσεις εξοπλισμού και πολύπλοκες διαδικασίες.

Προσφέρετε στους πελάτες σας ευελιξία, ευκολία και έλεγχο.

Αυξήστε τις ηλεκτρονικές πωλήσεις και κρατήσεις σας

Μετατρέπουμε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας σε πελάτες

0
Happy Customer
0 %
Uptime Server
0
Project Done

ONLINE BOOKING

Ποιους Αφορά

Το online booking αφορά μικρομεσαίες και μικρές επιχειρήσεις, που χρειάζονται ενοποιημένα, εύχρηστα εργαλεία καθημερινής οργάνωσης, διαχείρισης και τιμολόγησης. Χωρίς περίπλοκες διαδικασίες, πολλαπλά συστήματα και διαφορετικούς προμηθευτές, το online booking εξαλείφει την ανάγκη πολλαπλών συνδρομών και χρεώσεις τρίτων.

What we do

Τι περιλαμβάνει

Online Booking

Η εφαρμογή κρατήσεων και προγραμματισμού είναι μια online εφαρμογή που επιτρέπει τον εύκολο προγραμματισμό προσαρμόσιμων ραντεβού που ενοποιούνται με το ημερολόγιό σας. Μια εφαρμογή κρατήσεων μπορεί να βοηθήσει εσάς και τους πελάτες σας να γεμίσετε το πρόγραμμα της επιχείρησής σας.

Real time Κράτηση

Διευκολύνει τον πελάτη, κάνοντας την διαδικασία κράτησης όσο πιο απλή και γρήγορη γίνεται, σε μόλις 3 βήματα, επιβεβαιώνοντας την κράτηση άμεσα.

Εύκολη εισαγωγή υπηρεσίας (χαρακτηριστικά, διάρκεια κλπ.)

Πίνακας ελέγχου, με αναφορές και στατιστικά
Ημερολόγιο Διαθεσιμότητας / Kρατήσεων
Δυνατότητα δημιουργίας χρηστών (users)
Διαχείριση:
Πελατών
Υπηρεσιών / Τμημάτων
Check-ins
Υποκαταστημάτων
Ραντεβού και εισαγωγή /επεξεργασία
Χώρων, προκαθορισμός ατόμων ανά χώρο
Συνδρομών Καρτέλα μέλους, φίλτρα αναζήτησης στα μέλη
Ιστορικό συνδρομών ανά μέλος, διόρθωση, πάγωμα, διαγραφή συνδρομής

Διασύνδεση με Τράπεζα - Σύνδεση με MyData

Σύνδεση με εφαρμογή online πληρωμής που μπορεί να υποστηρίξει διάφορους τρόπους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, PayPal, viva wallet και άλλα. Προαιρετική σύνδεση με MyData

Παρακολούθηση Αριθμού Επισκεπτών ανα Χώρο

Καρτέλες πελατών και φίλτρα αναζήτησης, με δυνατότητα export σε excel λίστες με μέλη, συνδρομές, οικονομικά στοιχεία κτλ.

Συνεχές 24/7

Επιτρέψτε στους πελάτες να κάνουν κράτηση των υπηρεσιών σας 24/7 ακόμα και από το κινητό τους. Δεν χρειάζεται πια να είστε ανοικτά για να δεχθείτε κρατήσεις.

Κανάλι Προβολής

Ενισχύστε την προβολή της εταιρείας σας στο internet και προωθήστε την μέσω Social Media, SMS και email marketing. Ακόμη ένα κανάλι για προβολή και προώθηση του φυσικού καταστήματος και των υπηρεσιών σας.

Ημερολόγιο προσωπικού

Όλοι οι υπάλληλοί σας έχουν ενημερωμένα ημερολόγια διαθεσιμότητας που δείχνουν τα επόμενα ραντεβού τους και τους επιτρέπουν να διαχειρίζονται το πρόγραμμά τους εύκολα.

Υπενθυμίσεις

Αυτόματη αποστολή μηνυμάτων SMS ή ενημερωτικών emails επιβεβαίωσης/υπενθύμισης κρατήσεών τους.

Why Choose us

Λάβετε κρατήσεις χωρίς να χάνετε χρόνο στο τηλέφωνο μέσω Website, Facebook, Instagram & Google My Business

Certified Professional Expert

Η Cloudmanager αποτελείται από 10 experts με εμπειρία, γνώσεις και ανυπομονησία για νέες προκλήσεις. Παρουσιάζουν καθιερωμένα προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και νέες, καινοτόμες λύσεις.

WebPage Online Booking

Σας δίνεται η επιλογή να έχετε την σελίδα booking για την επιχείρησή σας (one page), όπου θα ενσωματωθεί το σύστημα booking για τους πελάτες σας αλλα και βασικές πληροφορίες για την επιχείρηση και τις υπηρεσίες σας. Σε περίπτωση που έχετε ήδη σελίδα, το online booking μπορεί να ενσωματωθεί στην υπάρχουσα σελίδα σας. Η επιχείρησή σας παραμένη ενημερωμένη και ασφαλής, ενώ δουλεύετε απομακρυνσμένα.

24/7 Premium Support

Σε όλα τα πακέτα μας περιλαμβάνεται η τεχνική υποστήριξη χωρίς επιπλέον χρέωση ή επιπλέον συμβόλαια συντήρησης. Επενδύουμε στην εκπαίδευσή σας και του προσωπικού σας, για να νιώθετε μεγάλη άνεση στο χειρισμό της πλατφόρμας.

Our Specialized Products

Στοχευμένοι Κλάδοι Fitness & Beauty

A smarter way to do business...

...οne cloud for every need

Πακέτα Υπηρεσιών

Boost Your Sales

MARKETING & ΠΩΛΗΣΕΙΣ
29
90
Μήνα
  • One Page Website
  • Social Media Accounts Set-up
  • Hosting & Email Server

Save Time & Money

ONLINE BOOKING & WEBSITE
39
90
Μήνα
  • Booking Page & System
  • One Page Website
  • Hosting & Email Server

Business & Tech Growth

CRM SYSTEM
24
90
Μήνα
  • CRM - Basic
  • Trainning & Consulting
  • Hosting & Email Server

© 2024 Powered by cloudmanager.gr, All Rights Reserved

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα για την ενεργοποίηση του πακέτου

Μετάβαση στο περιεχόμενο